Datos personales

Por una Asturies con más puxu. Per ahí per ende, per acá y acuyá, lo nueso, lo d´ayeri y lo de güei

viernes, 14 de octubre de 2011

¡Como pa nun ser bona!

N´Ast: Equí, cuando danos por un tema... esta selmana, vaques, y güei, como paez qu´anuncien que ya aporta de verdá´l tardíu, ponémosvos una estampa que, cola baxada´l ganáu de los pastos altos, nun se repetirá hasta la siguiente primavera y qu´amosa´l por qué la llechi y la carne asturianes son de les meyores d´Espa... ¡que coño! ¡del mundiu! que pa eso tamos n´Asturies. Y ya sin ser tan grandón, típicu de nós, con estos puertos y paisaxes, nun pue salir na malo ¿nun vos paez?
En Cast: Aquí, cuando nos da por un tema... esta semana, vacas, y hoy, como parece que anuncian que ya llega de verdad el otoño, os ponemos una estampa que, con la bajada del ganado de los pastos altos, no se repetirá hasta la siguiente primavera y que demuestra el por qué la leche y la carne asturianas son de las mejores de Espa... ¡que coño! ¡del mundo! que para eso estamos en Asturias. Y ya sin ser tan grandón, típico nuestro, con estos puertos y paisajes, no puede salir nada malo ¿no os parece?

1 comentario:

Gonzalo Alonso Monte dijo...

Que, hay manera de que guste esta foto a la familia pa un cuadrin, o na de na.
En caso negativo yo tengo dos terneros